Uputstvo za korišćenje fotografija

Korišćenjem bilo kog dela vebsajta foto.mij.rs automatski prihvatate sva važeća pravila korišćenja. Ni jedan deo vebsajta foto.mij.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe kao ni za promovisanje istih.

Fotografije na vebsajtu foto.mij.rs možete pretraživati i pregledati. Otvaranje naloga vam omogućava da pravite sopstvene galerije izabranih fotografija. Pratite link “prijavljivanje” i ukoliko ste nov korisnik otvorite nalog.

Zahtev za korišćenje fotografija možete poslati putem ovog vebsajta. U svojoj galeriji fotografija označite sve one fotografije za koje želite da uputite zahtev i nakon toga pratite link “uputi zahtev za korišćenje fotografije”.

Informacije i materijale, koji se nalaze na vebsajtu foto.mij.rs, korisnik ili posetilac vebsajta može da koristi isključivo za sopstvene potrebe, odnosno u nekomercijalne svrhe, pri čemu ne sme doći do kršenja naznačenih autorskih prava i prava intelektualne svojine ili drugih prava o kojima postoji obaveštenje. Svako drugo kopiranje, distribucija, umnožavanje, izmena informacija i materijala sa foto.mij.rs ili njihovo slanje poštom, kao i širenje na bilo koji drugi način, koje nije predviđeno funkcionalnošću vebsajta foto.mij.rs, bez prethodne pismene dozvole je zabranjeno.